Skocz do zawartości

Kostka do czujnika cisnienia ukladu klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prosiłbym by któryś z kolegow otworzyl maske w swojej buni i podal mi jakie kolory przewodow ida do kostki do czujnika cisnienia klimy (dla blizszej informacji podaje ze czujnik ten znajduje sie przy osuszaczu -osuszacz znajduje sie zaraz za prawym reflektorem) i jak ktos by mogl mi podac kolejnosc to bym byl bardzo wdzieczny Z gory dzieki i pozdro dla wszystkich-----kostka na 4 piny
Opublikowano
NIE ROZUMIEM was forumowicze --Ja staram sie konkretnie odp na wasze pytania ---a nikt nie moze otworzyc maski podac kolory przewodow- a moze ci co ogladali to wcale nie mają BMW.-albo niechcą pomoc-a ja myslalem ze forum jest stworzone by sobie pomagac!!!!!!!!!!!
Opublikowano
NIE ROZUMIEM was forumowicze --Ja staram sie konkretnie odp na wasze pytania ---a nikt nie moze otworzyc maski podac kolory przewodow- a moze ci co ogladali to wcale nie mają BMW.-albo niechcą pomoc-a ja myslalem ze forum jest stworzone by sobie pomagac!!!!!!!!!!!

Witaj

Nie denerwuj się, czasami naprawdę nie ma czasu podnieść maski...

http://img228.imageshack.us/img228/3528/img1112by3.th.jpg

Kolory jak widać:

-niebieski

-brąz

-szary z czarnym paskiem

-czarny z szarym paskiem

E39 z 1997r 520i

Pozdrawiam