Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam zakupiłem białe kierunki do mojej bejcy ale nie wiem jak sie do nich dostać albo odkręcić plastikowe natkola i tam jest dojście lub rozkręcając lampy i po wyjęciu też jest duzo miejsca chcem to zrobic szybko i sprawnie ale któredy????? :idea: :idea:
Opublikowano
Z reguly kierunki przykrecone sa wewnatrz do blotnikow na dwa blachowkrety choc nie zawsze ale najlepiej jak sprawdzis czy maja sruby bo niektorzy mocuja je do ramki reflektora i pozatym przykrecone sa do blotnika wiec najpierw odkrec ramke reflektora ta pod atrapa co zaslania reflektory i jezeli nie bedzie zespol swiatel chcial wyjsc napewno trzyma ja kierunek wewnatrz przykrecony musisz zajrzec od strony silnika jak bys chcial wymienic zarowke w kierunku i tam zobaczysz sruby ktore go trzymaja

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano
Kierunek jest przykręcony bodajże na 3 śruby, i Ja ja wymieniałem na dymiony kierunek dostałem sie do niego od strony silnika, i nie ściagałem zadnwj atrapy :cool2:
Opublikowano
ok dzięki, od strony silnika no bendzie trzeba sie pomęczyc z dwóch stron mam zbiorniczki
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzięki wymieniłem uf ale troche sie namęczyłem

1 zbiorniczki dobry jest dłuższy srubokręt szczegulnie przy odkręcaniu górnigo wkręta a jak jeszce jak u mnie orginał kierunki krutki srubokręt niepodejdzie

2 przykręcenie do natkola klucz 8 to juz wogule + zbiorniczek troche trzeba sie na gimnastykowac juz prawie chciałem wejśc na silnik heeee ale poszło a przy drugim to już sprawniej też zbiorniczek od strony filtra więcej miejsca ale poszło łatwo :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: fotki nie bende wklejał bo to nie nowośc białe kierunki pozd.

• 2 tygodnie później...