Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, przymierzam sie do wymiany elementów przedniego zawieszenia, moglibyście napisać co musze kupić i jakich firm?

koszty tez by mnie interesowały

mieszkam w Irlandii, ale koleżka za jakieś dwa tygodnie smiga do Polski, wiec moze mi to przywieźć, pozatym nie mam dojscia do prasy więc zastanawiam sie nad kupnem całych wachaczy (wiem ze to wychodzi drożej) :( , jestem tez ciekaw opini o tulejach gómowo-metalowych tych pełnych od m3 (nie pamietam 3.0 czy 3.2) z otworem centrycznie

auto to E36 318is coupe

jesli komus się chce pisać, to z góry dzięki :)

Opublikowano

ale jestes kolega.............kazesz to kolzenace wiesc w koferku :mrgreen: wielu z nas kupuje czesci na alelgro i jest zadowolona( febi-wyzsza polka, teknorot -cena niska i jest w ok) nie wiem czy jest sens kupna calego wachacza-jesli mozesz to skontaktuj sie ze sprzedajacymi moze wysla ci czesci na wyspy.Sworznie , tuleje gumy stabilizatora, koncowka drazka, moze drazek kierowniczy......troszke sie nazbierało

aaa. co do zakladania elementow wzmocnionych to trwalos powinna wzrosnac ale komfort maleje( pisali ze w dosc duzym chyba stopniu) ale auto lepiej sie prowadzi -ja mam standardowe elementy i uwazam ze jest za twardo...na tych dziurach

Opublikowano

cos dzwoni ale nie wiadomo gdzie,

oryginaly to firma lemforder,wachacze mozesz kupic podroby za 160zl, ja bym wolal kupic oryginaly swoznie i zregenerowac wachacze,jakosciowo wyjdzie to wiele lepiej, firma meyle prdukuje wzmoznione zsworznie wchaczy bez strefu komfortu,tuleje wchaczy lepiej kupic od emki 3.2 jak od 3.0, ja zalozylem te tuleje do tego zawieszenie bilstein b10, prowadzi sie jak po szynach

przednie kola sluza do kierowania, a tylne do napedzania