Skocz do zawartości

Mialem malego dzwona...pyt dot. swiatel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczace lamp a mianowicie mialem mala stluczke :( i 1 lampa swiatel dlugich ledwo sie trzyma a po drugiej stronie obie lampy sa pokrzywione...i teraz czy musze wymienic lampy na nowe czy wymienic przedni pas i stare lampy znowu beda sie dobrze trzymac?? Nie wiem jak one sa mocowane bo nie moge maski otworzyc puki co i nie wiem czy kupowac nowe czy sie wstrzymac. Dodam ze wszystkie swieca i sa cale z zewnatrz przynajmniej. A jesli mialbym juz kupic nowe to jakiej firmy??

Z gory dzieki za odpowiedzi.

Pozdro

Magia trzech liter - BMW
Opublikowano

Wiesz tak gdybac co kupic to nie ma co napewno sa mocowane do tzw ramek plastikowych (okularkow) sa dostepne na allegro za jakies 50 zl szt skoro szkla sa cale i swieca to wklady mozesz miec dobre ale

trzeba jeszcze sprawdzic takie dlugie sruby i spinki za pomoca ktorych sa mocowane do tych ramek ale najpierw sprawdz co poszlo

http://img835.imageshack.us/img835/6681/snc00073m.th.jpg

DWIE ZYCIOWE MILOSCI MOJA ZONA I MOJA SIODEMKA

Opublikowano

Co prawda mam E23, ale mocowanie jest podobne.

Lampy są po dwie na stronę przytwierdzone do osobnej blachy przykręcanej do nadwozia.

Najlepiej kup za grosze dobre używki na allegro (całość).

Znajdź na przykład gościa który takie rozbiera, a cały przód ci sprzeda za nie więcej niż 1000zł (zderzak, maska, błotniki itd)

Jak poszukasz to i na lakierniku oszczędzisz :mrgreen:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

:D juz znalazlem wszystkie czesci. nie takie drogie i maska pod kolor :D no wlasnie te sruby widzialem i wydaje mi sie ze musze wymienic ten pas na ktorym maska sie trzyma :( ale dzieki wielkie za odpowiedzi.

Pozdro :mrgreen:

Magia trzech liter - BMW