Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie

Właśnie przeczytałem o takim pomyśle w Warszawie, z moich informacji wynika że jest takie miejsce w Łodzi, gdzie grupa 36 miłośników youngtimerow wynajeła sobie hale przy zakładach ciepłowniczych i na głowe wychodzi po 40 pln/misiąc. Chłopaki mają tam 250 m2 wraz z ogrzewaniem i prądem. Zrobili zrzutkę do czapki i po 2 latach, mają całkiem nie głupi sprzęt na stanie, taki jak: Migomat, Kopmresor wraz z osprzętem, szlifierka na powietrze, klucz pneumatyczny, klucze, podnośnik hydrauliczny kluczy od groma ... wciągarkę pod sufitem itp.

Dlaczego by w Gdańsku miało coś takiego nie powstać.

Było by miejsce gdzie nasze księżniczki mogły przezimowac i podreperować swoje "zdrówko" !!

Wielu z nas ma niekiedy duże doświadczenie w naprawie swojego autka.

Połączyć siły i .....

Opublikowano
Na Chełmie jedna hala na Chałubińskiego robi za garaż osiedlowy i miejsce do grzebania, ale zamknięta grupa. W Świętym Wojciechu jest dawny zakład blacharski i stoi odłogiem, mogę zajechać. To jest główny ból, że nie ma gdzie grzebać :|
Opublikowano
Wedlog mnie cienki pomysl bo klopoty zaczna sie gdy wsrod garazowego towarzystwa pojawi sie jakis balaganiaz itp .. wtedy sie zaczna schoduy .. przerabialem kiedys taki temat

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano
A dlaczego miał by się znaleść jakiś bałaganiarz ... jak się znajdzie to wypadnie szybciej niż się zjawił ... !! Proste !!
Opublikowano

Miałem takiego, jak w JAMWO pracowałem, udręka, ale no właśnie...wyleciał i kłopoty się skończyły. Cóż, trzeba się będzie przyzwyczaić, że żona nie posprząta i trzeba samemu trzymać Ordnung.

Robi się ciepło, otworzyć szyberdachy i zabrać rodzinę na Cruise' owanie po mieście, rozejrzeć się za halą, dawnym warsztatem. Ja jadę w niedziele, może coś wypatrzę.

• 5 lat później...