Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Od trzech godzin siedze w samochodzie, przykładam radio w rózne miejsca, po złapaniu za wkrętarke wymiękam. Jeżeli możecie, podzielcie sie wiedzą o punktach zamontowania w/w sprzętu w Waszych Bawarkach. Z góry dziękuje :modlitwa: (cobra 19 dx)
Opublikowano
Ja nic nie wierciłem, radio leży na konsoli a na noc wędruje do schowka. Nigdy nie wywiercę dziury w konsoli.
Opublikowano

posiadam e39

ja tez mam ten problem ! miedzy fotelem pasazera a konsola wchodzi tak ciasno ze glosnik jest zakryty i zagłuszony. a te plastiki z konsoli sie rysują .

Sam juz niewiem gdzie go dac ? dodam ze mam president johnny wiec malutkie i zgrabne.

kolo nogi prawej tez przeszkadza , niema takiego miejsca w e39 dobrego.

A kabel to ciagne przez bagaznik przez ta mala dziure w podlokietniku zeby uszczelek w drzwiach nie uszkodzic ! tak ladnie dolegaja.

Przewalone miec fajne auto, czlowiek jest niewolnik. przynajmiej ja.

Jak ktos bedzie mial jakies fotki i pomysly to zapodawac

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
małe CB w e39 fajnie pasuje zamontowane na stałe w schowku i najlepiej dokupić głośnik taki jak do zestawów głośnomówiących (ok 20zł) i zamontować go z lewej strony w tym malutkim schowku nie zamykanym