Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialem spytac czy dobrze odczytuje nr katalogowy zarowki xenon

D2-S czy zwyklym sklepie mot jak to podam czy beda wiedzieli oco chodzi czy to tylko dla ASO BMw bedzie jasne .

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DM71&mospid=47536&btnr=63_0644&hg=63&fg=05

Czy ktos sie orientuje ile moze kosztowac taka zarowka ?

jaka jest ta wartosc K ( nie pamietam jak to sie nazywalo, wylecialo mi z głowy ) np6000k

Szukalem na alegro ale nie znalazłem !

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

Wlasnie mi sie tez spalila.

Na allegro widzilem D2S za ok. 150 PLN.

Ja mam chyba nie oryginalne xenony, wiec musze wyciagnac zarowke, mysle, ze na niej powinno wszysko pisac, lacznie z ta barwa swiatla.

Ja mam chyba 6000K.

Opublikowano
ja jestem juz po miesiac temu wyminiałem 2 sztuki bo tak sie powinno robic. kupiłem na allegro philipsy po 59zł. Efekt jest super teraz mijania mam praktycznie takie same jak drogowe :) A wczesniej byłą lipa totalna, widocznie były juz wypalone zarniki.

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
ja jestem juz po miesiac temu wyminiałem 2 sztuki bo tak sie powinno robic. kupiłem na allegro philipsy po 59zł. Efekt jest super teraz mijania mam praktycznie takie same jak drogowe :) A wczesniej byłą lipa totalna, widocznie były juz wypalone zarniki.

Wlasnorecznie wymianiales ?

Sam nie wiem czy sie za to brac, juz w zeszlym roku mialem taki dylemat i zawiozlem do mechanika - zrobil to za 50 PLN.

Jakos boje sie pradu :hand:

Opublikowano
a co w tym dziwnego i trudnego ?? :) sciagasz wtyczke, sciagasz gumowy fartuch i odrecasz 3 wkrety torx, wyciagasz żarnik jak zwykłą żarówke :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
wymiana zarnika to banal trzeba miec tylko odpowiednie klucze tzw gwiazdki,wymienia sie dwie naraz bo pozniej moga miec inny odcien jesli wymienisz tylko jedna,ja kupilem na allegro za 70 zl za pare i spoko dziala bez zarzutu,i uwaga bez zarnika podlaczonego do ukladu przetrwonica sie spali jak wlaczysz swiatla.ale to pewnie wszyscy posiadacze kxenow wiedza
czy jestem mądrym i dobrym czlowiekem?zdarza mi sie byc.
Opublikowano
wymiana zarnika to banal trzeba miec tylko odpowiednie klucze tzw gwiazdki,wymienia sie dwie naraz bo pozniej moga miec inny odcien jesli wymienisz tylko jedna,ja kupilem na allegro za 70 zl za pare i spoko dziala bez zarzutu,i uwaga bez zarnika podlaczonego do ukladu przetrwonica sie spali jak wlaczysz swiatla.ale to pewnie wszyscy posiadacze kxenow wiedza

Ale jak jest podlaczona spalona zarowka to sie nic nie powinno stac ?

Opublikowano
no ja brykałem ponad tydzien na spalonej ( wybuchła ) i nic sie nie stało

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa