Skocz do zawartości

CB Radio, czy warto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy warto kupić CB Radio, słyszałem że jest to dobry antyradar i nie tylko, informacje o korkach, blokadach, objazdach. Czy używacie takiego sprzętu w swoich autach ?
Opublikowano

Nieodzwona rzecz, nie ruszam się nawet 5 km za miasto. Oszczędności na mandatach liczone w tysiącach złotych, zaoszczędony czas, GPS praktycznie niepotrzebny - każdy pomoże ci dotrzeć gdzie tylko chcesz.

pzdr

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

wracalem wczoraj z kraka do wawy, cb uralowalo mnie 2 razy

wg. mnie cb nie zastapi gps, bo trudno sie pytac non stop o to w ktora uliczke skrecic, poza tym taki tomtom pokazuje miejsca z fotoradarami oraz gdzie miski stoja najczesciej z szuszarami

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Jeden lepszy mandacik i masz CB. Myslę że warto zainwestować niż płacić niebieskim.
Opublikowano
  • Autor
W takim razie chyba bedę inwestował w cb, teraz tylko kwestia wyboru sprzetu, bo sporo tego jest, no i antenę odpowiednią wybrać.
Opublikowano
CB radio cobra 75 to niezła propozycja
Opublikowano

CB to super sprawa ! masz wiedze jaka drózka i czy miales czysto czy nie ?

a jak misiaki stoją to od razu mobilki krzyczą . Solidarnosc jest !

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
bardzo dobra rzecz gdzie stoją dowiesz się co do metra
Opublikowano
W takim razie chyba bedę inwestował w cb, teraz tylko kwestia wyboru sprzetu, bo sporo tego jest, no i antenę odpowiednią wybrać.

Stary, ja wziąłem najtańszy, zestrojony zestaw - Midland Alan 100 Plus oraz antena Hustler 4 decybele (wystarczająca do 10 km, słabszych nie bierz bo mogą być zakłócenia). Całość - 270 zł. Z fakturą.

Podłączasz pod zapalniczkę, antena na dach i wszystko hula. Zupełnie nic więcej potrzebne Ci nie jest, chyba że masz jakąś CB-manię i musisz mieć super-hiper-mega CB Presidenta. Jeśli nie to kupuj sprawdzony Alan lub Cobrę - bardzo fajna, malutka, tylko gruszkę ma tak wielką, że aż to głupio wygląda.

Bardzo fajne są też Unideny, aczkolwiek są pewne problemy z homologacją i np w w wielu polskich sklepach już ich nie kupisz (w Niemczech policja koledze Unidena zabrała).

pzdr

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing