Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

znalazłem ostatnio 316 e36 compact z 2000r ale jest trochę rozwalone (głównie dach, drzwi i szyby a reszta do klepnięcia) tylko nie wiem jak wygląda sprawa części, bo słyszałem od kilku osób co handlują częściami że to inna buda jest i części z przed 1998 nie pasują, prawda to??? wiem że silnik jest inny bo to ten montowany w e46 ale buda???? pomóżcie bo nie wiem czy go brać, cena jest dobra ale nie wiem czy znajdę części.

ps.

jak by ktoś z was miał coś z tych rzeczy:

- dach razem ze słupkami

- maskę

- błotnik pp

- tylną klapę z szybą

- lusterka

- zderzaki p i t

- szybe czołową i obie lewe (oryginalne bmw)

- drzwi p i l

to niech da mi znać na gg 3577847 albo maila [email protected]

Opublikowano
niewierze że nikt z was nie ma compacta z końca produkcji. potzrebuje to wiedzieć jak najszybciej bo do niedzieli muszę dać chłopu znać czy go biorę bo ma jeszcze paru kupców.
Opublikowano
Ja mam znajomego co ma kompakta z konca produkcji z silnikiem M43TU B19 ale nie rozbierał on tego auta na części. Wejdź sobie na realoem i porównaj poszczególne częsci co cię interesują między ostatnim kompaktem a wcześniejszymi wersjami i będziesz wiedział a osobiście to nie wydaje mi się aby pod koniec produkcji cokolwiek rewolucyjnego w karoserii robili w tym aucie.
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Mam takiego egzemplarza i jedyne co moge poradzić to sprawdzać na REALOEM To pozwala uniknąć nieporozumień, bo niektóre części wyglądają tak samo a jakoś nie współgrają (np czujnik prędkościomierza;p - znam z autopsji;/) Ale autko fajne choć troszkę trzeszczy na polskich drogach;/
Opublikowano

Są różnice :!:

Np: przy doborze haka holowniczego (którego szukam 8 miesiąc :evil: ) dzielą się na roczniki 94-98 hak BRINK nr: 2260 oraz 98-01 nr: 3845.

Coś w tym musi być :roll: .