Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podczas zmiany biegów mam delikatnie wyczuwalne szarpnięcia. Z biegiem czasu może mi się to nasilić i chciałbym to już zlokalizować . Gdzie szukać , od czego zacząć sprawdzać. Pozdrawiam
Opublikowano
równiez mam cos takiego. 1,5 roku z tym jezdze i jezdze dalej. Objawy sie nie nasiliły takze ok ;) Ale jak ktos wie co to moze byc to bede wdzięczny. Moze luz na krzyżaku? U mnie to szarpniecie/stuk wyczuwalne jest jedynie gdy wcisne sprzegło i wrzuce pierwszy bieg gdy auto wczesniej sie troche toczyło. Bo gdy stoje w miesjcu i wysprzeglam to nic sie nie dzieje, dopiero gdy auto sie troche przetoczy (nawet kilka cm) to po wrzuceniu jedynki znow slychac stuk.
Opublikowano
Eheh, bylo o tym kiedys, nawet duzo...tez tak mam jak wy koledzy :), ale problem sie nie nasila, jest tak jak bylo...a jak delikatnie i pomalu wrzucam jedyneczke to jest cisza...niektorzy mowili, ze to moze byc takze poduszka pod skrzynia, nie koniecznie konczace sie sprzeglo...

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl