Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam takich felg od E46

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.nightmind.de/bmw/330/330_1%20(9).jpg

Mysle, ze prosty wzor i ich jakosc, trwalosc, sprawdzi sie w E36.

Moje pytanie w związku z tym: czy ktos ma jakieś fotki, może swojej betki, jak takie model felg wygląda w E36?

Bede wdzieczny za kazde foto ;)

Edytowane przez Hiv
Compact sprzedany. Teraz E46 i to w kombi :P
Opublikowano

pigus, to wiem, szukałem tych felg.

Mnie chodzi o fotki jak te felgi wyglądają na E36 a nalepiej na kompakcie. moze ktos ma taki zestawik albo widzial gdzies w sieci takie foto ;)

Opublikowano

Tu masz zdjecia mojego poprzedniego sedana na tych felgach. Galeria 2 i 3.

Wejda bez problemu opony 225 i 235 ale szczerze odradzam :) Ja jezdzilem na 215 ale tylko dlatego ze akurat takie udalo mi sie ladne kupic niedrogo.

Teraz kupie 205 do nowego samochodu (takie felgi juz znowu kupilem) - to juz troche za waska opona do tej felgi ale daje rade jeszcze.

Pozdrawiam

Opublikowano
Mam felgi oczko starsze z oponami 205 (Dunlop sport 01 polecam :D) i jestem zadowolony. Chciałem na tył 215 ale po dłuższych rozmowach ze znajomym z wulkanizacji zdecydowałem się na 205. Chodzi o to że na 215 jest bardziej twardo a niestety na naszych drogach...sam wiesz jak jest :D Pozdrawiam http://www.kolesomag.ru/images/products/Dunlop_SP_SPORT01.jpg
Opublikowano
Tu masz zdjecia mojego poprzedniego sedana na tych felgach. Galeria 2 i 3.

Wejda bez problemu opony 225 i 235 ale szczerze odradzam :) Ja jezdzilem na 215 ale tylko dlatego ze akurat takie udalo mi sie ladne kupic niedrogo.

Teraz kupie 205 do nowego samochodu (takie felgi juz znowu kupilem) - to juz troche za waska opona do tej felgi ale daje rade jeszcze.

Pozdrawiam

Piekna maszyna! Dokładnie tak jak mi sie podoba.. Rozumiem, ze juz jej nie masz? Pamietasz moze o ile opusciles ja na tych sprezynach AP?
Opublikowano

felgi mają szerokość 8" standardowo w e46 są na nich opony 225/45 r17

w e36 ten rozmiar lekko przyciera z przodu przy maks skręcie kół.

następne opony kupie 215/45 - w e36 to chyba będzie lepsze rozwiązanie.

Opublikowano
felgi mają szerokość 8" standardowo w e46 są na nich opony 225/45 r17

w e36 ten rozmiar lekko przyciera z przodu przy maks skręcie kół.

następne opony kupie 215/45 - w e36 to chyba będzie lepsze rozwiązanie.

Tez przyciera o wewnetrzna czesc nadkoli przy maksymalnym skrecie :) Nie tylko u mnie - jeszcze w 3 E36 z 215/45 na tych felgach to widzialem...

Pozdrawiam

Opublikowano
aha... na szczęście to bardzo delikatnie i rzadko sie dzieje ;) no ale 215/45 to bliższy zamiennik oryginalnego rozmiaru (205/60r15) więc i tak lepiej takie założyć.