Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam 2 pytanka dotyczace wlacanie swatel w E39:

- Czy podczas wlaczania postojowych swiatel (bez wlaczonego zaplony) tez slyszycie przez klika sekund taki nieprzyjemny dzwiek? Jakby jakis przypominacz o zgaszeniu...

- Czy u Was tez bez wlaczonego zaplonu nie da sie wlaczy ksenonow?

U mnie tylko sie da jak przekrece na zaplon i oczywiscie jak auto jest wlaczone.

Opublikowano

Ad1. Ten dzwiek to rzeczywiscie rodzaj przypomnienia ze zostawiasz wlaczone swiatla.

Ad2. W jakim samochodzie bez wlaczonego zaplonu mozna zostawic wlaczone swiatla? Pytam o samochody nie o jakies tam puszki typu Renault Kangoo czy Fiat 126...

Opublikowano
Ad1. Ten dzwiek to rzeczywiscie rodzaj przypomnienia ze zostawiasz wlaczone swiatla.

Ad2. W jakim samochodzie bez wlaczonego zaplonu mozna zostawic wlaczone swiatla? Pytam o samochody nie o jakies tam puszki typu Renault Kangoo czy Fiat 126...

otoz mozna i to w e39 . ja mam 520 a kolega inny 530 ( wszytkie po 2001) i przy wylaczonym silnilku jakbym chcial komus puscic FLASh długimi to mi sie xenony wlaczają czyli swiatła mijania i swiecą caly czas . IDIOTYZM .

Jak to u siebie zauwazylem to myslalem ze mam jakis defekt . Ale u niego tez tak było wiec sie uspokoiłem .

A jak jest u was ??? mam nadzieje ze nie tylko u mnie i mojego kumpla .

pytanie skierowane do wlascicieli e39 i osób co mają wiedze na ten temat a nie sie domyslają tylko

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano
bodziotg z tym świeceniem to jest tak że one gasną, chyba po 30 sekundach, a jest to chyba coś w stylu oświetlania drogi do domu, czy jakoś tam, a chodzi o to byś po wyjściu z samochodu widział gdzie idziesz.... :?:
Opublikowano
Masz finkcje Follow Me Home czyli swiatla odprowadzaja Cie do domu.Innymi slowy jezeli kliknisz dlugie to swieca sie przez jakis czas i oswietlaja Ci droge do domu:))

o kurcze nie wiedzialem :) Wy to macie wiedze na ten temat.

dziekuje za odpowiedz

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg