Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

jak w temacie mam bmw e36 oupe 1,8isa i mam zwykły zegarek analogowy. Chciałbym dołozy ten mały komputer na 7 przycisków. A le nia mam kostki do tego. czy można to jakoś zrobić??? jak dokupie kostkę razem z komputerkiem to podłąze to???

Jak tak to proszę o schemat podłączenia.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano
Dołaczając się do tematu, potrzebuje pomocy w zamianie i odpowiedniego podłaczenia z komputera 11 przycisków na 18... Posiadam wszystko co potrzebne: komputer 18 przycisków, manetke BC, kostki, czujnik temperatury i schemat podłączenia. Nie jestem elektrykiem i nie ukrywam że nie wiem jak to zrobić. Może ktoś już coś takiego robił i może mi w tym pomóc. Najlepiej w okolicach Siedlec, Otwocka czy Warszawy... Pozdrawiam
Opublikowano
No gdybys się kolego przejechał do mnie to bym Ci to podłączył tylko ze ja z konina jestem. W sumie dla wprawnej reki robota na godzine no max dwie gdyby cos było nie na swoim miejscu.
Opublikowano
Dzieki wielkie za propozycje i chęci...;):) jak by się nikt nie pojawił z bliższych stron bede sie odzywał... czasami mam wyjazdy służbowe, może sie coś uda... Pozdrawiam:)