Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam i szukam denerwującej przyczyny w mojej buni bo po przekroczenie setki coś mi zaczyna stukać gdzieś w okolicach jakby za radiem troche bliżej przedniej szyby dzwięk jest taki jak by plastik o plastik gdzieś stukał jak by jakaś klapka spadła i przy większej prędkości pęd powietrza nią ruszał miał już ktoś coś podobnego??
Opublikowano
Witam i szukam denerwującej przyczyny w mojej buni bo po przekroczenie setki coś mi zaczyna stukać gdzieś w okolicach jakby za radiem troche bliżej przedniej szyby dzwięk jest taki jak by plastik o plastik gdzieś stukał jak by jakaś klapka spadła i przy większej prędkości pęd powietrza nią ruszał miał już ktoś coś podobnego??

moze cos w nagrzewnicy

Opublikowano
Dokładnie jak dean2 mówi. Bez rozebrania ciężko jest cokolwiek powiedzieć. Ściągnij schowek i z boku się temu wszystkiemu przyjrzyj być może coś wypatrzysz :D Tam jest "siedziba" kanałów wentylacyjnych może któryś jest luźny, może osłona od przeciwpyłkowego lata. Takich "może" jest dużo także zabieraj się do roboty i dokop się do źródła dźwięku :roll2: