Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam w planach kupic od znajomego e 316 compacta

Opis:

Rok produkcji: 96, 190 000 km, 105 KM, sprowadzony, bezwypadkowy

Wyposażenie : ABS, klima, el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, 2 poduszki powietrzne, radio blaupunkt, wspomaganie kierownicy, aluminiowe felgi 16", opony 225/50/16, sportowe zawieszenie do tego doklada komplet opon zimowych. Cena 12 000

Blacharka w stanie idealnym, stan techniczny rowniez bez zarzutu, oczywiescie przed zakupem pojade do znajomego mechanika

- czy według Was sportowe zawieszenie to dobry pomysl na polskie drogi ?

- czy cena jest wporządku ? (ew. ile dam rade utargowac? )

- na co szczególnie zwracac uwage przy zakupie tego modelu (TAK, czytalem watki na forum, lecz prosze o dodatkowe opinie)

- jakie sa ewentualne koszty podniesienia przodu (jakie to wymaga czesci ?)

Opublikowano

przy tych oponach i twardym zawieszeniu to bedzie maly gokart.

komfort jazdy bedzie marny.

NAsze drogi to porazka niestety.

Everyday I’m hustlin'

http://i53.tinypic.com/28tfl1c.jpg

Opublikowano

podniesienie przodu :worried: amortyzatory, sprezyny.........i masz pdniesiony przod( po najmniejzysz kosztach jakies 700zł calosc-wszytsko zalezy od czesci)

12 tys?! 96r Compact ----ja delem z kwietniu zeszlego roku 12600 za sedana z 93r w takim stanie jak opisujesz tego swojego

a na pytanie smieszace mnie w dalszym ciagu "NA co zwrocic uwage...." no ludziska do ciezkiej cholery.........na kazdy szczegol, kazda pierdolke sie zwraca uwage.( pomijajac ze sa czasem wady ukryte ktore nie jestesmy w stanie wychwycic i wychodza czasem w praniu)

Opublikowano
Witam wszystkich

Mam w planach kupic od znajomego e 316 compacta

Opis:

Rok produkcji: 96, 190 000 km, 105 KM, sprowadzony, bezwypadkowy

Wyposażenie : ABS, klima, el. szyby, el. lusterka, centralny zamek, 2 poduszki powietrzne, radio blaupunkt, wspomaganie kierownicy, aluminiowe felgi 16", opony 225/50/16, sportowe zawieszenie do tego doklada komplet opon zimowych. Cena 12 000

Blacharka w stanie idealnym, stan techniczny rowniez bez zarzutu, oczywiescie przed zakupem pojade do znajomego mechanika

- czy według Was sportowe zawieszenie to dobry pomysl na polskie drogi ?

- czy cena jest wporządku ? (ew. ile dam rade utargowac? )

- na co szczególnie zwracac uwage przy zakupie tego modelu (TAK, czytalem watki na forum, lecz prosze o dodatkowe opinie)

- jakie sa ewentualne koszty podniesienia przodu (jakie to wymaga czesci ?)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Sportowe zawieszenie to porażka na nasze polskie drogi. Ja założułem ostatnio zestaw B12 Bilstaina i teraz pluję sobie w brodę, oczywiście są też plusy jak asfalcik jest równy to jest kozacko...

Pozdrawiam

Rafał F.