Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie tylnych lamp e39 touring, mam z pomaranczowym kierunkiem a podobaja mi sie z bialym. Problem w tym ze nigdzie nie moge ich dostac, na allegro nie ma na gieldzie nie ma na szrotach tez echo, mowia ze moge pomarzyc a do serwisu boje sie isc :?

Co radzicie gdzie mam szukac?????

RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
tak na poważnie to ciężko powiedzieć, zostaw ogłoszenie na forumowej giełdzie, popatrz za rozbitymi na Allegro - nieraz ktoś sprzedaje np. podlokietnik a pisze ze ma wiele czesci do tego modelu. Generalnie przegladaj Allegro. Jezeli masz blisko do Lubina to mozesz podjechac na gielde i tam zawsze sa takie 2 stoiska i chlopaki maja wszystko (albo moga miec) do BMW od najstarszych do najnowszych - zawsze sie mozesz umowic :) - jedynie czego nie maja to kluczyków :) - a ja szukam na przekładke :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

pojawiaja sie takie sztuki na allegro, zanim kupilem swoja bunie szukalem juz takich lamp jakich Ty szukasz na wypadek jesli moja miala fabrycznie z zoltym kierunkiem, tez chcialem bialy, na szczescie fabryka mi to dala w prezencie :)

w kazdym razie patrz na allegro i tak jak pisze kolega pytaj tych, ktorzy maja inne duperele, czasem wyglada na to, ze maja caly samochod do rozbiorki, nie wnikam juz czy z legalnego zrodla...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1