Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam problem z moją e32 związany z odpaleniem auta, wszystko było ok. aż pewnego dnia rano auto nie chciało odpalić. Sprawdziłem już chyba wszystko świece , iskrę, pompy benzyny, bezpieczniki , przekaźniki wszystko jest oki a auto zachowuje się jakby chciało palić a nie mogło. Czy czujnik położenia wału ma coś do tego problemu czy nic bo już nie wiem co można sprawdzić aby ustalić przyczynę. Jak wjechało do garażu tak wyjechać nie chce e32 m30 90r. Jak jakieś ktoś pomysły ma proszę o oodpowiedz.
TYLKO BMW gg:6314161 tel:509652936 SKYPE: leny-bmw
Opublikowano
czujnik polozenia walu ma wiele do odpalenia. Mi niedawno padl (przetarl sie przewod)i tez nie moglem odpalic. Srawdz go jesli masz automat to szybka sprawa bo czujnik jest na wierzchu.
Magia trzech liter - BMW
Opublikowano
czujnik polozenia walu ma wiele do odpalenia. Mi niedawno padl (przetarl sie przewod)i tez nie moglem odpalic. Srawdz go jesli masz automat to szybka sprawa bo czujnik jest na wierzchu.

A gdzie jest ten czujnik? Czy mógłbym prosić o fotke? Mam co prawda 735 ale automat... gdzie on jest?

Pozdrawiam

Opublikowano
czy automat czy manual nie ma to nic do żeczy czujnik położenia zawsze jet z przodu na kole pasowym wału i w M20 i w M30 i w M40 i w M50 i w 60 i w M70 w E23 E24 E28 były na kole zamachowym ale to stare dzieje
BMW sie nie psuje