Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam moj problem polega na tym mianowicie iż... gdy kupiłem auto miało takiego kopa ze szkoda gadac jest to bmw e36 320i i jezdze na benzynie 98 w zimie teraz zaczeły sie jaja mianowicie auto straciło na mocy nie czuje juz pod butem tego co mam chociaz jest sucho i wogole cieplo ze tak powiem .. kolega radził mi zmienic swiece kupilem nowki te ngk czy jakos tak i gosciu mi zmienił jednak to nic nie pomoglo ... chodzi mi konkretnie o to ze tak powiem ze to co jechalem na 2 musze teraz na 3 .. ale nie widac zadnych objawów tego .. czym to moze byc spowodowane ?? dodatkowo wydaje mi sie ze przez to samochd wiecej pali ... nie wiem juz co to moze byc bo sie nie znam prosze o wasza pomoc i rady gdzie szukac problemu .. z góry dziekuje i pozdrawiam a to moje gg jesli by ktos miał c hwile i mial jakis pomysł 3506844
Opublikowano
Na poczatek bym sprawdzil sade i przeplywomierz...a najlepiej to skorzystal z opcji :search: :search: , bylo o takich objawach sporo!!

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
o ile dobrze sie orientuje to 320 chodzi na 95 a nie na 98,mozliwe ze poprostu juz sie przyzwyczailes do samochodu i juz nie odnosisz takiego wrazenia jak kiedys ,ja przed swoja 320 mialem volvo 940 turbo(200hp),jak sie przesiadlem do bumy to powiem szczeze nie bylo za ciekawo hehe ale po pol roku sie przyzwyczailem i jest ok juz nie odczuwam takiej roznicy .powodzenia
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza