Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem,chcialem sobie ustawic lusterko od strony pasażera ale nie da rady,tylko slychac jak cos pyknie ale lusterko nie dziala tak samo podgrzewanie.lewe grzeje i ustawia sie bezproblemowo,sciagnalem wiec tapicerke z drzwi zeby sprawdzic czy kable nie sa gdzies przerwane ale jest wszystko ok.bylem u kolesia ktory bez ogladania stwierdzil ze to zebatki w lusterku sa wyrobione,ale co maja zebatki do grzania??wydaje mi sie ze nic:) sciagnalem szklo luterka i zebatki sa jak nowe i wszystko jest popodpinane.nie wiem czy to jakis przekaznik czy co,czy moze wina w przelaczniku??mial ktos z was cos podobnego.A co do lusterek sa to oryginalne z M5
Opublikowano
Sprawdż czy wtyczka przy dżojstiku jest do końca włożona. Ja miałem to samo i u mnie było tylko docisnąć do końca kostkę do dżojstika!
Opublikowano
Podpisuję się pod pytanie. Czy da rade wymienić wnętrzności lusterka?? Szkło jest ok, obudowa też, nawet siłownik jest wporzadku. Połamane są te plastikowe tryby które obracają szkło lusterka i nie chodzi mi lustro w poziomie ?? Z góry dzięki za odpowiedz Pozdrawiam
Nera mnie szarpie, jakby mnie ktoś bemką przejechał :)