Skocz do zawartości

[E36] rodzaje klimatyzacji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzialem w e36 3 rozne rodzaje klimatyzacji:

1) zwykle pokretla jak od samego nawiewu+przycisk klimy miedzy kokpitem a dzwignia zmiany biegow.

2) duze pokretla + takie 2 malutkie po srodku

3) klimatronik z wyswietlaczem i przyciskami

czym poza wygladem paneli roznia sie te uklady (szczegolnie 2 i 3) ? mozna zrobic upgrade z 2 do 3?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
ktos wymienial lub sie na tym cos zna ???????????????????????

Jak chcesz ino na sprzedaz to opchnac zeby kupiec sie nacioł to napisz ino w ogloszeniu ze tak jest... a przeciez nikt sie nie bedzie dypytywal jak to dziala itp, bo i tak [bAD] nie jest w stanie pojac takich rzeczy.

Pozdro!

Opublikowano
oki... ale ja chce wiedziec to dla siebie bo moze bym sobie wymienil jak bylo by to wmiare mozliwe bez wiekszych problemow... i ciekawy jestem rowniez jakie sa roznice pomiedzy klimatronicem a manualem oprucz tego ze tam sa pokretla a tam przyciski.
BMW - to jest to :)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
oki... ale ja chce wiedziec to dla siebie bo moze bym sobie wymienil jak bylo by to wmiare mozliwe bez wiekszych problemow... i ciekawy jestem rowniez jakie sa roznice pomiedzy klimatronicem a manualem oprucz tego ze tam sa pokretla a tam przyciski.

Już było na ten temat ... Poczytaj sobie np. tutaj : http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4159 - mniej więcej od połowy wątku.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)