Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Interesuje mniw SWAP V12 do e34. Wydaje mi sie ze nie bedzie jakichs wielkich problemow... jednak chcialem zapytac jakie jest Wasze zdanie na ten temat... ??

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!

Opublikowano
Wydaje mi sie ze nie bedzie jakichs wielkich problemow

... pod warunkiem że taki motor był zamontowany w aucie - to w spr. technicznych , co do dokumentacji - to już nie wpisują do dokumentów , jeżeli numery silnika nie widnieją w karcie pojazdu i WK to nie ma sprawy - jak są - to trzeba by popytać czy sama umowa kupna wystarczy - do 999zł wartosci nie płaci się w skarbowym ...

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
ja bym tam nie zmienial bo nic lepszego nie bedzie wieksze spalanie i duzo wiecej zmartwien :cry2:
Nigdy Sie Nie Myle I Jestem Najmadrzejszy Jak Kazdy Kto Ma BmW :)
Opublikowano
Piszac ten post mialem na mysli problemy kwestii prawnej... Jednak, jak juz wyzej kolega napisal "lepiej nie bedzie". Wiec jak bede mial ochote "posmigac" jakims mocnym e34 to kupie 540 lub e34 M5. Jak liczylem wszystki koszty zwiazane z taka budowa dorownuja cenie zakupu 540 w calkiem dobrym stanie...

Szukasz czesci do swojego BMW??

Pisz na gg 1211423!!!