Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oto taki problem jak jade to swiatła zewnetrzne pojazdu migaja (chyba z praca silnika nie jestem pewien) :/ a jak stane w miejscu na odpalonym silniku i zapale wewnetrzne swiatła to migaja razem z panelem od klimatronica ale radio swieci cały czas dobrze??ZA odpowiedzi dzieki

Ps.1.8 is motor jak by co

BIAŁA MOŻE WIECEJ :)
Opublikowano

Witam

Tez mi migały swiatła zewnętrzne i wewnętrzne i licznik kilometrów, pomogło wymina regulatora napiecia alternatora

Opublikowano

mam podobnie i działo się tak też po wymianie regulatora i regeneracji alternatora,

przed chwilą podociskałem i przeczyściłem kontaktem połączenia masowe świateł,pozaginałem mocniej wsówki masowe i wszystkie luźne elementy od których zależy masa na oświetlenie łącznie z masą do karoserii i połaczeniami akumulatora i choć jest jasno to wydaje mi się że nie pulsuja, ale pewność będę miał jak się zrobi ciemno.

w którymś z poprzednich aut właśnie taki zabieg mi pomógł.

Opublikowano
Wymieniał mi to elektryk 60 rergulator i 50 wymian, ale strasznie mi sciemniał ze mam jaki włoski alternator i nie mogł kupic nigdzie takiego regulatora ale miałem szczęsciei był jeden w innm miescie i mi go sprowadził, a tak tylko mowił ze tylko na zamowienie i by kosztawał 150zł. ale ze miałe duzo szczęscia to tylko kosztawał 60 zł. :) :)