Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj mechanik mi powiedzial "zeby tylko takie problemy byly" ale mi to jednak przeszkadza. Kierunkowskazy mi bardzo glosno tykaja, niczym w starym fiacie. Czy da sie wymienic przekaznik na jakis czichszy a moze to cos innego? Pomozcie bo to wstyd zeby beema wydawala dzwieki zajechanego zuka :D

Aha: dodam ze mam 316 compact z '94

Opublikowano
Dzisiaj mechanik mi powiedzial "zeby tylko takie problemy byly" ale mi to jednak przeszkadza. Kierunkowskazy mi bardzo glosno tykaja, niczym w starym fiacie. Czy da sie wymienic przekaznik na jakis czichszy a moze to cos innego? Pomozcie bo to wstyd zeby beema wydawala dzwieki zajechanego zuka :D

Aha: dodam ze mam 316 compact z '94

Podjedź do najbliższego sklepu motoryzacyjnego, kup na próbę pierwszy z brzegu przerywacz, założ, przetestuj. Jak się nie spodoba to wymień. Niemniej te przerywacze sprzedawane np w Norauto są dość ciche, takie w sam raz.

pzdr

http://img484.imageshack.us/img484/852/logo04cq1.jpg

BMW E39 525 TDS, BMW E10 2002' 1972

Ducati 900 Monster, KTM 520 EXC Racing