Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musze zmieniac klocki w takim wypadku? Czy moge jeszcze pojezdzic, dopóki znow nie zaświeci? ;|

p.s. zamecze Was tymi klockami :(

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
jak sie zapalila to czujnik jest juz pewnie starry( czyli przewod bedacy w nim zostal przetarty-obwod zostal rozlaczony) Jesli sie wezmiesz szybko za wymiane klockow to sprawdz jaki jest stan czunikow -moze sie uda je uratowac i bedzies zmogl z nich korzystac dalej
Opublikowano
jak sie zapalila to czujnik jest juz pewnie starry( czyli przewod bedacy w nim zostal przetarty-obwod zostal rozlaczony) Jesli sie wezmiesz szybko za wymiane klockow to sprawdz jaki jest stan czunikow -moze sie uda je uratowac i bedzies zmogl z nich korzystac dalej

zapewne jest stary... Nie wiem czy musze zmieniac te klocki, czy moge jeszcze pojezdzic :roll:

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano (edytowane)
Sluchaj, czujnik sam z siebie sie nie powinien zapalic -podlewaruj auto i zdejmij przednie lewe kolo i po prostu zobacz w jakim stanie sa okladziny klockow jak sa juz zrownane z czujnikiem to wez je od razu wymieniaj to odzyskasz czyjnik i nie bedziesz musial placic za nowy. Edytowane przez czestek1
Opublikowano
... i zdejmij przednie prawe kolo i po prostu zobacz w jakim stanie sa okladziny klockow jak sa juz zrownane z czujnikiem...

wydaje mi sie ze przednie lewe

Opublikowano
... i zdejmij przednie prawe kolo i po prostu zobacz w jakim stanie sa okladziny klockow jak sa juz zrownane z czujnikiem...

wydaje mi sie ze przednie lewe

:duh: oczywiscie ze lewe przednie( a prawe tylne-jak sa tarcze)