Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie :)

w najblizszym czasie ( w tym roku) planuje zakup BMW e30 318 lub 320.

I mam do was pytanie:

czy za okolo 5 tys zlotych mozna dostac nie zniszczona e30, ktora moglbym pojezdzic 2-3 lata ???

Bede musial dojezdzac na studia, a o BMW marze od 2 lat i przez ten okres udalo mi sie zarobic lekko ponad 4 tys. troche moga mi dorzucic rodzice, ale nie chce od nich wielkiej pomocy, bo pozniej beda mi wypominac ze to oni mi ja kupili :)

Dlatego zadaje takie pytanko :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Za te pieniadze to raczej ciężko coś kupić w dobrym stanie z napisam BMW ale poszukać można szczególnie że dużo aut w nie najgorszym stanie sprowadzono z Niemiec.
525 TDS
Opublikowano

Za 5 tys zl to bedzie ciezka sprawa z e30 a jak juz kupisz to pewnie bedzie trzeba dokladac do niej...

Tak za 7 tys zl to juz kupisz.

pozdr

BMW wieczna miłość...
Opublikowano

zobaczymy jak bedzie.... moze jakas kasa jeszcze wpadnie... ;] byloby to ukoronowaniem moich marzen, takie e30 :))) teraz opiekuje sie autkiem matki i po 7 latach wyglada jak nowe :) niestety to nie jest BMW lecz inny niemiec ;]

Pozdrawiam