Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kupujac auto mialo ono zamontowana "buczaca" koncowke. Wtedy mi sie to podobalo ale teraz okazuje sie to doscy uciazliwe szczegolnie kiedy nie jade sam. Koncowka sama w sobie jest ladna, okragla, bez jakis udziwnien ale ten dzwiek :duh: Pytanie jest takie czy da sie zostawic koncowke wywalajac "bebechy" zeby nie buczala :?:

Opublikowano
Czyli jezeli mam koncowke ktora mruczy to jest zmieniona razem z tlumikiem? Bo wydaje mi sie jednak ze tlumik mam oryginalny. Czy to mozliwe?
Opublikowano
Końcówka nieznaczni zmienia brzmienie wydechu musisz mieć coś pokombinowane z tłumikami może katalizator wywalony.
Opublikowano
Glupio sie przyznac bo nie znam oryginalnego dzwieku wydechu, w kazdym razie ten co mam jest dosyc mocno basowy, wiec wyglada na to ze to rzeczywiscie nie sama koncowka. Chyba przestaje mi sie oplacac ta modyfikacja a szkoda bo wolalbym standardowy dzwiek :evil: