Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy wartokupic ww. auto? Jak spisuja sie silniki tds? Mam mozliwosc zakupu w Austrii. Troche przeraza mnie przebieg... Na co nalezy zwrocic uwage?

Z gory dziekuje za info.

Pozdrawiam,

Artur

Artur
Opublikowano

Wydaje mi sie ze mialo to byc z 1995 roku.

Jezeli tak to moze i e34 :)

Przebieg nie jest duzy o ile autko bylo nalezycie traktowane, autka te robia 500000 z palcem w d....ie

Opublikowano

....moj kolega często jeździł do Austrii i zawsze twierdził, że w tym kraju b.dbają o samochody?

A calośc ile wyniesie ciebie?

Opublikowano

tak oczywiscie moj blad, chodzi o rocznik 1995. Cena po negocjacji to 2250 euro. Nie wiem, moze jeszcze sie cos utarguje. Poszukuje auta dla zony. Auto wygladalo na zadbane (jest to ich 3 BMW). Nie wiem podjade w weekend to sie jeszcze przyjrze i wezme do serwisu najwyzej. Mam niedaleko (20 km).

Slychalem cos kiedys o pekajacych glowicach w tds'ach - mit czy cos w tym jest?

No i na co dodatkowo zwrocic uwage?

Pzdr,

Artur

Artur
Opublikowano

wiesz..zasada jest jedna! jeżeli nie było "szlifowane" to nie martw się!

Głowice padają tylko wtedykiedy tzw."młodzie i gniewni" zaczynają popisywać się :mad2:

Nie wiem jakie masz doświadczenie? ale zawsze na zimnym..powoli i do celu!

A tak na marginesie te 300 000 km to nie problem...masz pewność ile ma przebiegu na 100%