Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odwożąc swoje Kochanie do WWL mijałem (niedaleko mego domu) 3 czy 4 śliczne coupe'tki na parkingu pod OBI kręcące bączki.

aż serce chciało przełamać całą szerokość drogi i powiedzieć Hallo, ale wzrok niewiasty... cóż... siła wyższa...

nim wróciłem było już po 2 w nocy, więc odpuściłem. :P

działo się to ok. godziny 22-23, OBI na Radzymińskiej kilka dni temu - może w tym tygodniu, może pod koniec ubiegłego.

tak tylko chciałem spytać...bo jakoś tak samotnie się czuję, a większość takowych autek jak ja posiadam, które spotkałem... była prowadzona przez ludzi nie skorych do poznawania się :D

Opublikowano
3 czy 4 śliczne coupe'tki na parkingu pod OBI kręcące bączki.

:duh: ale sobie kolegów szukasz

ps. proponuje zamknąć ten temat, bo zaraz posypią się zaproszenia typu:

"... dziś palimy gumy pod BlueCity wpadnij ..." :?

marzenie : E34 M5

http://img266.imageshack.us/img266/9927/540podpisnj4.jpg

Opublikowano
3 czy 4 śliczne coupe'tki na parkingu pod OBI kręcące bączki.

:duh: ale sobie kolegów szukasz

ps. proponuje zamknąć ten temat, bo zaraz posypią się zaproszenia typu:

"... dziś palimy gumy pod BlueCity wpadnij ..." :?

To chyba nic złego jeśli ktoś lata sobie bokami po sniegu.Ja to popieram.Przynajmneij poznasz zachowanie auta.

Opublikowano
Pozatym jak ktoś przypala kapcia to lubie popatrzeć chociaż sam tego nie robie ale mi się podoba jak ktoś płynie bokiem.Jego auto jego sprawa.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chcesz poznać interesujących ludzi , jesteś miłośnikiem marki BMW . Zapraszamy BMW Klub Polska .

Temat zamykam .

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.