Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
miałem podobny problem w 525 td , tylko ze umnie chodziła normalnie a potem nagle ją zaczeło zucac, była to pompa wtryskowa do wymiany.
Opublikowano

felix - nadal Ci kopci ?! wydawało mi się, że już pompę wymieniłeś ?!

Zadbaj trochę o srodowisko ;-) bo juz kopcisz chyba ponad 4 miesiące ... :-)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
To najwyższy czas zmienić podpis ... ;-) - bo forum nadal jeszcze zakopcasz ;-) :lol:

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ale dlaczego raz chodzi dobrze ,cicho i równo,a raz sie telepie....

jak odpale pare razy to chodzi dobrze,ale jesli dostanie dobrze w dupsko to cicnie i chodzi równiutko?????

Opublikowano
widze ze jestes z białegostoku , mozemy sie spotkac na Lipowej i ci wszystko wytłumacze . A moze masz taki sam problem co ja miałem. Jak chcesz to ci pomoge!!!!!!!!!! Odezwij sie na priva to pogadamyAlbo gg.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Za szklanki i wymianę zapłaciłem 500 zł...

Dzięki za odpowiedź.500 zł to całkiem nie dużo zakładając że szklanki były nowe....