Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moze sprobujemy utworzyc spis sklepow miesczacych sie w warszawie i okolicach bo sam mam problem zeby znalezc teraz jakies punkty gdzie mozna by kupic czesci :/

Na poczatek

Warszawa: Kawcza 41 /604-912-753 koles ma chyba wszystko troche drogo ale da sie potargowac.

Opublikowano
moze sprobujemy utworzyc spis sklepow miesczacych sie w warszawie i okolicach bo sam mam problem zeby znalezc teraz jakies punkty gdzie mozna by kupic czesci :/

Na poczatek

Warszawa: Kawcza 41 /604-912-753 koles ma chyba wszystko troche drogo ale da sie potargowac.

Ten na Kawczej to oszust i przekręt! Radze na niego uważać.

...niedawno poszukiwałem wałka rozrządu do mojej starej E30, u tego typa się dowiedziałem iż ma taki wałek Ruville za cenę ok. 460 zł, sprawdziłem w intercarsie taki wałek na Waryńskiego Koszt 380 zł. (dla klienta detalicznego, tego samego producenta)

...po tym fakcie zadzwoniłem do gościa (na drugi dzień), cena się zmieniła na 580!!! -odłożył słuchawką kiedy się przypomniałem że byłem u niego dzień wcześniej.

Dziura jakaś i sprzedaje bez rachunków!!! - czyli bez gwarancji -

:evil: DOROBKIEWICZ ZAKICHANY :evil:

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Jeśli chodzi o oryginały, to posilam się ASO: (tu znajdziesz adresy) . Najczęściej korzystam z Czerniakowskiej - Pan, który sprzedaje części (taki po czterdziestce) jest całkiem przytomny, i jakby co to potrafi doradzić.
$M$
Opublikowano (edytowane)
Ten na Kawczej to oszust i przekręt! Radze na niego uważać.

...niedawno poszukiwałem wałka rozrządu do moje

Zgadza się. Ten z Kawczej to oszust i krętacz, do tego ceny ma z kosmosu. Ja części kupuję na Allegro lub od użytkownika stones1:

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=1979&start=0

Edytowane przez Bagor
Opublikowano
najbardziej znane jesli chodzi o oryginaly to chyba narbutta

Narbutta 5a 02-564 Warszawa tel. (022) 646-64-84

zdecydowanie:)

miłe Panie, mające pojęcie o czym z Tobą rozmawiają:)

Opublikowano
najbardziej znane jesli chodzi o oryginaly to chyba narbutta

Narbutta 5a 02-564 Warszawa tel. (022) 646-64-84

zdecydowanie:)

miłe Panie, mające pojęcie o czym z Tobą rozmawiają:)

:cool2: ...Prawdę pisze... :cool2:

...naprawdę mają wiedzę, i są miłe...

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano
Pan z Bavarii (ul. Czerniakowska) to pan Chyliński i trzeba powiedziec ze ma pojecie. Pani Jasklowska(ul. Narbutta) siedzi w tym ladne pare lat wiec rowniez ma pojecie ale jesli chodzi o czesci uzywane moge polecic goscia z okolic Gory kalwarii tel 504380269 . Ma duzo czesci i mozna sie targowac a zaleta zakupow u niego jest to ze mozna towar zobaczyc. Jesli chodzi o allegro to mialem sporo klopotow zwlaszcza z gosciem ktory przywozi czesci na gielde do slomczyna tel. 600100551. Nie polecam rowniez ul. Koniecpolskiej tel 0226108699 bo ceny czesci jak je maja sa z kosmosu.