Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym zmienić kierownicę z takiej zwykłej bez poduszki na kierownicę z poduszką. Czy da się to zrobić? Słyszałem że niestety są inne wielokliny ale czy to przekreśla taką operacje? :(

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie :nienie: Nie pasują zamiennie w obie strony. Jak chcesz założyć z poduszką to musisz wymienić część kolumny (od przegrody w górę). Kiera z poduszką ma zupełnie inny wielowypust niż bez.

Bądź miły dla ludzi kiedy pniesz się w górę,

bo możesz ich spotkać kiedy będziesz spadał w dół...

Opublikowano
Nie :nienie: Nie pasują zamiennie w obie strony. Jak chcesz założyć z poduszką to musisz wymienić część kolumny (od przegrody w górę). Kiera z poduszką ma zupełnie inny wielowypust niż bez.

A jak to wygląda jeśli chodzi o nakład pracy i czy droga jest taka część kolumny?

Pozdrawiam

Opublikowano
Nie :nienie: Nie pasują zamiennie w obie strony.

Nie chce się kłucić, ale pasują tak jak napisałem. Ja tego w praktyce nie sprawdzałem, ale pisali to mądrzejsi (w tym temacie :P ) ode mnie, którzy to zapewne sprawdzili.

Michael swoją drogą po co Ci poduszka kierowcy jak Ci nie będzie działała ? Chyba, żę chcesz mieć sprawną poduche, ale to już potrzebujesz czujniki itp. i nie wiem czy da radę tak porzeźbić.