Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad założeniem zderzaków od m.

Związku z tym mam takie pytanie – Czy opłaca się kupić podróbki o połowę taniej ? Z laminatu (biały). Z tego co widzę na zdjęciach to nie mają one mocowań na halogeny. Z drugiej strony można przełożyć od zwykłego, ale czy warto się w to bawić ?

Co o tym sadzicie ? Kupil ktos taki zderzak juz ?

Z góry dzięki pigus

Opublikowano
Ja bym sobie odpuścił z laminatu,gdyż laminat nie pracuje jak oryginał.Miałem u siebie dopinkę do zderzaka z laminatu i ciągle była popękana.Pooglądaj sobie jak wygladają zderzaki w autach, które jeżdzą po naszych drogach.Większośc jest połamanych lub uszkodzonych.Ciężko jest je nie uszkodzić, dlatego warto kupić oryginał używany,z którym nie ma problemów, wszystko pasuje i nie pękają tak. Acha, jak byś kupywał oryginał to kupuj z listwami ,bo o ile pamiętam to z normalnego nie pasują.
Opublikowano

to tak dodam jeszcze od siebie iz duza czesc laminatow dostepnych na aukcjach internetowych jest źle spasowana...przedewszystkim odstaja na rogach ... ciezko sie to w tedy mocuje a co jeszcze na sloncu lubia sie odgiac w tedy i peka w tym momencie lakier na zderzaku.

Tak więc jest to gra nie warta świeczki

Pozdrawiam

:twisted:

Opublikowano

Podrobki nieda sie zalozyc tak aby ja spasowac jak orginalny element..

Widzialem osobiscie podrabiany zderzak od mki na e36 to szpara z jednej strony byla na 2cm. A jescze lepszy numer bo chlopak ta e36 wpadl do rowu tylem i niebylo go jak wyciagnac bo te marne podrobki niemaja sciaganych listw i niebylo jak wkrecic haka aby go wyciagnac :)

Bayerische Motoren Werke

Moja 328i :) i na 328i.org