Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chce kupic most ale sprzedajacy nic o nim nie wie, od jakiej pojemnosci byl ani nic.

Mam numer z malaj tabliczki obok korka wlewu, czy ktos powie mi cos na temat tego dyfra?

Jakie przelozenie, do jakiej pojemnosci, czy jest szpera

Oto numerek : 345 3582

Dziekuje i pozdrawiam

Opublikowano

Ten dyfer jest bez szpery a jego przełożenie to 3,45 a dyfer ten jest stosowany od 1,6 do 2,0 włacznie a ja na takim do niedawna jeździłem z silnikiem 2,5.

Ale jak chcesz do 2,8 to ci nie spasuje bo to mała głowa a ty masz dużą i masz za krótkie półośki oraz za długą tylną część wału napędowego a przede wszystkim to za krótkie przełożenia do 2,8.

Opublikowano

Dziekuje za blyskawiczna odpowiedz.

Most o ktorym pisalem jest na allegro NOWY za 500zl takze moim zdaniem to okazja, jeszcze gosciu pisze ze mozna negocjowac.

Odnosnie przelozenia to mialem zdaje sie 3,91 i wlasnie przesiadlem sie na S3,45 i jestem zadowolony, vmax spadlo ale start jest lepszy, zgadza sie trzeba zmienic polosiki i czesc walu. Problem w tym ze moja szpere powoli slychac dlatego rozgladam sie za taka sama.

Pozdrowienia

Opublikowano
Jeśli V-max spadła to znaczy że założyłeś krótszy dyfer niż był w serii a nie mam teraz pod ręka danych ale 328 na pewno nie miał oryginalnie takiego krótkiego przełożenia jak podajesz 3,91 bo już w 325 jest 3,15. Oczywiście cały czas piszę o E36.
Opublikowano
.

Most o ktorym pisalem jest na allegro NOWY za 500zl takze moim zdaniem to okazja, jeszcze gosciu pisze ze mozna negocjowac.

nowy most za 500zł :shock: , stary dawaj linka to biore dzisiaj

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif