Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktoś się orientuje jak te X3 jest bliskie oryginału,chodzi mi o silnik i czy jest wyposażone w XDrive.Trzeba przyznać, że całkiem nieźle sobie radzi na tegorocznym rajdzie Paryż-Dakar.
Opublikowano
Musz cos sprostowac mianowicie to ze to juz niejest "Paryz Dakar" ale "Dakar" od dwoch lat jak sie niemyle :) z czego jestem bardzo niezadowolony poniewarz za czasow Paryz Dakar moglem ogladac autka na placu warszawskim w Paryzu a teraz to pozostalo mi tylko TV ;)

-----------------------------------------------------

F06 640i Xdrive

-----------------------------------------------------

Opublikowano
Czy ktoś się orientuje jak te X3 jest bliskie oryginału,chodzi mi o silnik i czy jest wyposażone w XDrive.Trzeba przyznać, że całkiem nieźle sobie radzi na tegorocznym rajdzie Paryż-Dakar.

Nie widziałem specyfikacji, ale moje doświadczenie pozwala twierdzić, że to auto ma wspólną z X3 tylko powłokę zawnętrzną i może silnik. Reaszta to rajdowa technologia.

Opublikowano
Często tak jest,że jakieś nowe rozwiązania sprawdzają na tym rajdzie,tak samo było z silnikiem 3.0 d biturbo.