Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie moge sprawdzic aktualną wartosc mojego auta ?

niestety na stronie EUROTAXu nie ma modelu e34 z 89 roku... nie można tego sprawdzic ?

Opublikowano
ja bym sie Eurotaxem nie sugerowal, wg niego moje auto jest warte 10 tys. mniej niż chodza w ogloszeniach i na gieldzie :nienie: no chyba, ze potrzebujesz wartosc do ubezpieczenia to co innego :wink:
Opublikowano

W razie jeśli bede miał wypadek nie z mojej winy a auto będzie do kasacji to jestem ciekaw na ile go wycenią... skoro mój model na ogłoszeniach chodzi w granicach 10 tyś. wiem że to będzie kwota mniejsza ale chciałbym sie dowiedzieć orientacyjnie jaka.

BMW 520i

1989

2.0 l

bezwypadkowy

w 2006 sprowadzony z niemiec

jestem drugim właścicielem

Opublikowano
Ja miałem bmw e34 z 94 roku dałem za nia 15tyś.(BYŁA BOSKA) w 2005 roku, wypadek miałem w czerwcu 2006 - wyszła szkoda całkowita i dostałem z oc tamtego gościa co we mnie udrzeył 9300zł,mogłem się sondzić ale na częściach też dobrze wyszłem, za części wyciągłem około 8 tyś. W sumie 16 odzyskałem.
WIELE SERC, JEDNO BICIE, BMW PONAD ŻYCIE