Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Tak ja w temacie. Mam taki problem. Nie wiem co to moze byc. Gdy wyłącze samochód odczuwam krótkie drgania. Co to może być tym spowodowane?? Czyżby poduszki silnika ?? W jakiej cenie moge dostac ??

Z góry dziekuje. Pozdrawiam

Opublikowano
Mysle że padła ci poduszka pod silnikiem z reguły tak jest przy wyłanczaniu silnika ze zaczyna telepac silnikiem.

Jezeli chodzi o cenie to od 20 zł do 200zł nie podałeś modelu takze nie wiem.

Model e 46 320 d

Opublikowano
jedna z gorszych opcji moze byc ze jest do wymiany koło dwumasowe

Sprobuj wylaczyc silnik na wcisnietym sprzegle.

Opublikowano
jedna z gorszych opcji moze byc ze jest do wymiany koło dwumasowe

Sprobuj wylaczyc silnik na wcisnietym sprzegle.

Na wcisnietym sprzegle jest bez zmian...

Opublikowano
Są cztery poduszki, dwie pod skrzynia i dwie pod silnikiem. Te pod skrzynie kosztuja po ok. 30zl sztuka a pod silnik ok. 120 lewa i 160 zl prawa. Ja jak narazie wymienilem te pod skrzynia i jest wyczuwalna zmiana, mianowicie biegi duzo lepiej wchodzą.
Jeśli BMW jest chorobą, to ja nie chcę wyzdrowieć.
Opublikowano
Są cztery poduszki, dwie pod skrzynia i dwie pod silnikiem. Te pod skrzynie kosztuja po ok. 30zl sztuka a pod silnik ok. 120 lewa i 160 zl prawa. Ja jak narazie wymienilem te pod skrzynia i jest wyczuwalna zmiana, mianowicie biegi duzo lepiej wchodzą.

Sa to oryginalne części ??