Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z racji nadchodzących świąt Bożego Narodzenia postanowiłem zrobić sobie prezent w postaci nowych głośników. Mam zamiar założyć zestaw dwudrożny (dzielony oczywiście, żadnych współosiowych) głośników 13 cm w fabryczne miejsca w okolicach nóg. Wysokotonowe jakoś sobie umieszczę w przednich słupkach. W związku z tym mam prośbę abyście się Państwo :8) podzielili doświadczeniami, jaki Waszym zdaniem zestaw (za cenę do 1kzł) gra najprzyjemniej. Od razu zaznaczę - proszę bez teoretyzowania - interesują mnie wyłącznie opinie poparte odsłuchem, najlepiej dłuższym, we własnym samochodzie. Nie planuję żadnego wzmacniacza :nienie: - napędzać będzie to tylko radio (Nakamichi CD45z). Pozdrawiam.

Korzystając z okazji życzę wszystkim wesołych świąt i wielu prezentów pod choinką.

Opublikowano
Mysle ze nienajgorzej wypadnie Morel Dotech 5. Pomysl tez o JBL GTI 508 (ale watpie, by zmiescil sie tam magnes, jest spory). Ale jak juz niejeden napisal na forum - miejsce pod nogami jest takie sobie pod wzgledem akustyki i rozsadniej bedzie zrobic panele w drzwi i kupic tanszy zestaw 16 cm (nie wiem jakiej muzyki sluchasz, z budzetowki niezle noty zbiera DLS R6A, mozesz tez pomyslec o Helixie).