Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam luzy na krzyzakach walu i chcialem sie zapytac czy mozna je wymienic czy trzeba nowy wal montowac?? i jaka droga jest to mniej wiecej inwestycja??? aha i ile jest tych krzyzakow nalezy je wszystkie wymienic??? wogle najlepiej napiszcie mi co musze wymienic aby zrobic kapitalny remont tego walu???? bo mi to puka przy wrzucaniu biegow!!!
Opublikowano

... napierw przeczytaj w temacie gdzie pytałeś o lewark zmiany biegów ,

potem wpisz do :

http://www.realoem.com/bmw/select.do

7 ostatnich znaków Vin / nr nadwozia / masz wszystkie dane swojego auta ,klknij na Browse ..... - zaznacz nr 26 potem w prawym oknie rozwiń schematy i wszystko wiesz - proste no nie ? :shock:

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

witam

mozesz mi napisac co dokladnie mam wymienic bo ja sie za bardzo nie znam i nie wiem co mam kupic te rysunki i tak mi nic nie mowia!!!jak mozesz to napisz mio dokladnie co mam kupic!!!!

Opublikowano
Moja rada jest taka że oddaj lepiej wał do zakładu gdzie regenerują wały i tam zrobią ci to profesjonalnie i byćmoże w podobnych pieniądzach jakbyś sam to zrobił. Wiem co mówię, chyba ze jesteś dobry w takich sprawach ale wtedy nie pisałbyś raczej takiego tematu.
Opublikowano
Wiem gdzie jest w Krakowie. Weź sobie auto-bit i poszukaj bo dużo jest takich ogłoszeń, zwłaszcza z regeneracją wałów do cięzarówek i dostawczych, ale robią też osobowe.