Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam- czy wiecie cos wiecej na temat podatku ekologicznego czy wejdzie on od 1 stycznia 2007? mam zamiar rejestrwoac ale niewiem czy spieszyc sie z tym miedzy swietami czy po nowym roku oplacic i rejewstrowac,wydaje mi sie ze lepiej teraz bo nie nigdy nie wiadomo co tam na ul wiejskiej wymysla.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
Podate leży w sejmie od czerwca i nic na razie się nie rusza, od pierwszego są identyczne przepisy jak dziś czyli 3.1 % do 2 litrów i powyżej 13,6 %
Opublikowano
Jeden o podatku, drugi o akcyzie, trzeci o szukaniu a ja o tym że co to za różnica - urzędasy zrobią tak żeby tak czy inaczej zostawiać im około 1100 zł wiec co to za różnica czy teraz czy później :roll:
http://www.toya.net.pl/~yeahman/00/bmw4.jpg
Opublikowano
zgadza sie ,ale jezeli wejdzie ekologiczny to bedziemy juz placic od poj silnika i roku produkcji a nie jak dotychczas z kwoty na umowie.
Sprzedam Bmw 320d E46 2001r
Opublikowano
dokładnie tak jest.Tu nie chodzi o żadną ekologię,czy chronienie rynku,tylko o DOJENIE NAS z pieniędzy.Ciągle gęby pełne gadania o dostosowywaniu,a to do norm europejskich,a to do poziomu europejskiego np.akcyzy na benzynę.Jakoś żaden BURAK nie ma zamiaru podnosić NAM pensji do europejskiego poziomu.Ale o tym,że rząd sie jakoś wyżywi,to juz wiemy nie od dzisiaj.Niech ICH chudy byk!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: