Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zawieszenie msport w swojej BMW e36 325i (marzec 1992!!) Ile jest roboty żeby przerobić zawieszenie msport na standard. Bo mam amory+spreżyny (przód i tył) standardowe przód i tył.

Dowieidzałem się że mam msport zawias, po zakupie amorków i spręzyn....

Opublikowano
Zawieszenie M-technic, bo chyba takie masz na myśli, różni się od standardowego własnie amortyzatorami i sprężynami więc jeśli je zmienisz na standardowe to będziesz miał zawieszenie w pełni standardowe, pomijając nieco grubszy stabilizator (25,5mm) ale on niczemu nie przeszkadza. Reszta w obu zawieszeniach jest taka sama.
Opublikowano

O to mnie bardzo cieszy. A jak ze zbieżności pod jakie auto ustawiać ?? BMW e35 325i STANDARD ??

Moja furka dzis dostała wymiane Oleju :D w tygodniu zawieszenie całe pewnie jeszcze dojdą te gumy itp:) Podobno jak w sylwestra tak przez cały rok a sylwestra fura przejedzie w super stanie :D

Opublikowano
jak wsadzisz seryjne spręzyny tzn te wysokie to ustawiaj geometrie na standard :D

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

hymm tak zrobie :D mam nadzieje ,że teraz bede mógł wreszcie szalec po winklach bo obecnie jak łapie dziure to mam na chwile auto podsterowne :/

A powiedzcie spalnie rzedu 16 litrów zimny silnik w miescie i 13 litrów na ciepłym silniku(miasto) to chyba przy duze spalanie ?? Może sonda lambda juz marudzi. Na trasie spalanie potrafi zejsci do 8 litrów ... :D wiec oki może poprostu sonda lambda sie wolno grzeje bo ma tam chyba jakąs swoją grzałeczke

Opublikowano
moim zdaniem przy tej pogodzie twoje spalanie jest jak najbardziej OK

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
Ale kiedys jak zoribłem600 km i zoribłem test ekonomicznje jazdy i jechałem i palił mi 7.2-7,4 na odcinku około 100 km:D meczoaaca sprawa ale nigdy tego wiecej nie osiagnołem bozadko jerzedze w tkaie 600 km trasy :) wiec mzoe ta sonda ma problemy z grznaiem sie szybkim