Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich!

Mam pytanie , które od dłuższego czasu męczy mnie niemiłosiernie!

Otóż E34 wychodziły z standardowym wąskim(czyt. normalnym grillem) i szerokim.Nie wiem od czego to zalezy, czy to od wersji,rocznika,poj. silnika czy jak???...dziś rozmawiałem z gościem na ulicy który miał piękną E34 z szerokim grillem i lusterkami takimi jak tu na zdjęciu

http://elpayaco.fotosik.pl/albumy/4263.html#e

powiedział mi ze to E34 z 95r. i wszystkie piątki od 93 do 95 miają właśnei szeroki grill i takowe lustereczka.Moj jest 94 i jakos mam "standard", powiedziałem mu to i usłyszałem że moja Bmka musiała być przerabiana..ale po licha ktoś chciał wymieniać grill i maske...ok powiedziałem sobie..mozę po dzwonie jakimś(jestem 2 gim wlascicielem i znalem pierwszego dobrze,take w dzwon wątpie)a nawet jesli juz to do diaska po co wymieniali lusterka?? :lol: :|

Proszę o wyjaśnienie mi tematu..szukałem na forum ale nei mogłem znaleśc(szukałem dobrze :oops: )

Pozdrawiam i przepraszam ze tak sie rozpisałem :wink: [/url]

Edytowane przez PrzemekB
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
I pewnie kolega co pisal wyżej ma swieta racje ze od maja produkowali juz szerokie poniewaz ja mam BMW e34 520 z 20 kwiecień 94r. i mam jeszcze wąskie nerki i grill. pozdr
Opublikowano
A do 05/94 tylko te z silnikiem V8 miały szerokie nerki.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.