Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Malutki quiz - czy ktoś wie jaki model BMW przedstawiony jest na zdjęciu i co to za alufelga na przednim prawym kole ?

http://img218.imageshack.us/img218/7954/aluscj8.jpg

Opublikowano

no to jest bmw z serii 8 E31 :8) nie wiesz takich rzeczy oj nie ladnie :nienie:

a co do kola to dzieki temu ze je zalozyl ma wyzej auto i bezproblemu pod nie teraz wejdzie :cool2:

moje modele
Opublikowano
Oczywiście ze wiedziałem co to za model tylko ten wątek ma charakter ironiczny.Wystarczy popatrzeć na zdjęcie.............pozostawiam to bez komentarza
Opublikowano
no tak konczy duzo fur z niemiec nawet te od pierwszysch wlascicieli w stanie idelanym... miedzy innymi dlatego teraz ciezko o ladna 750 e32 bo wiekszosc ze wzgledow ekonomicznych poszly na czesci :cry2:
moje modele
Opublikowano

Ta e31 stoi sobie od kilku lat u nas we wrocku na komisie z rozbitkami i z roku na rok wygląda inaczej więc ja podejrzewam że to jest jakiś model w trakcie projektowania tylko właściciel się jeszcze nie zdecydował co do ostatecznego wyglądu :mrgreen:

W sumie jak mu tak części podbierają (nawet nasi forumowicze) to jak ma skończyć projektowanie ?

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

Pawle, nie wiem czy doczytałeś, a moze ja się myle, ale w ogłoszeniu było napisane, że ów autko jest o kradzieży. :wink:

No ale to kólko... poezja :)

Opublikowano
Pawle, nie wiem czy doczytałeś, a moze ja się myle, ale w ogłoszeniu było napisane, że ów autko jest o kradzieży. :wink:

No ale to kólko... poezja :)

Doczytałem :) ale to jest akurat nie ważne. Gościo powinien zabrać to padło na złom a nie liczyć na cud że ktoś mu da 8 tys.

Mimo wszystko felgi kozak :)

Opublikowano

Trzy lata temu auto było prawie kompletne (brakowało kompa, felg i bocznej tylniej szyby od kierowcy) cena wynosiła 17tyś. i wydawała się wielce atrakcyjna w tamtych czasach . Blacharka była w świetnym stanie i niewielkim kosztem można było auto uratować , niestety nie znalazł się chętny i szansa przepadła , wraz z upływem czasu części się sprzedają a cena maleje :mrgreen:

Siedziałem kiedyś w środku i całkiem , całkiem mi się podobało bo o ile dobrze pamiętam jest na jasnobrązowej skórze :cool2:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!