Skocz do zawartości

Co to za model BMW i co to za alufelgi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Malutki quiz - czy ktoś wie jaki model BMW przedstawiony jest na zdjęciu i co to za alufelga na przednim prawym kole ?

http://img218.imageshack.us/img218/7954/aluscj8.jpg

Opublikowano

no to jest bmw z serii 8 E31 :8) nie wiesz takich rzeczy oj nie ladnie :nienie:

a co do kola to dzieki temu ze je zalozyl ma wyzej auto i bezproblemu pod nie teraz wejdzie :cool2:

moje modele
Opublikowano
  • Autor
Oczywiście ze wiedziałem co to za model tylko ten wątek ma charakter ironiczny.Wystarczy popatrzeć na zdjęcie.............pozostawiam to bez komentarza
Opublikowano
no tak konczy duzo fur z niemiec nawet te od pierwszysch wlascicieli w stanie idelanym... miedzy innymi dlatego teraz ciezko o ladna 750 e32 bo wiekszosc ze wzgledow ekonomicznych poszly na czesci :cry2:
moje modele
Opublikowano
  • Autor
Nawet niekoniecznie 750 tylko ogólnie ciezko o ladne e32.Ci którzy nimi jeżdzą niekoniecznie mają pieniądze na właściwe ich utrzymanie.
Opublikowano
To nie jest alufelga, to jest woodwheel :)
Opublikowano
  • Autor
Ja myślę że takim autem i na takich kołach podjeżdza się pod remizę i jest się kozak. :D
Opublikowano

Ta e31 stoi sobie od kilku lat u nas we wrocku na komisie z rozbitkami i z roku na rok wygląda inaczej więc ja podejrzewam że to jest jakiś model w trakcie projektowania tylko właściciel się jeszcze nie zdecydował co do ostatecznego wyglądu :mrgreen:

W sumie jak mu tak części podbierają (nawet nasi forumowicze) to jak ma skończyć projektowanie ?

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano

Pawle, nie wiem czy doczytałeś, a moze ja się myle, ale w ogłoszeniu było napisane, że ów autko jest o kradzieży. :wink:

No ale to kólko... poezja :)

Opublikowano
  • Autor
Pawle, nie wiem czy doczytałeś, a moze ja się myle, ale w ogłoszeniu było napisane, że ów autko jest o kradzieży. :wink:

No ale to kólko... poezja :)

Doczytałem :) ale to jest akurat nie ważne. Gościo powinien zabrać to padło na złom a nie liczyć na cud że ktoś mu da 8 tys.

Mimo wszystko felgi kozak :)

Opublikowano
To jest nowy model BBS-ow hehe Zaprojektowany na polskie drogi :D Tak slyszalem :cool2:Cytat:
Gościo powinien zabrać to padło na złom a nie liczyć na cud że ktoś mu da 8 tys.
Ktos kto potrzebuje szczepic kradziona fure da mu taka kaske.

oo= [] []= oo BokiemMuszeWchodzic

http://img514.imageshack.us/img514/9429/pic03097wo4.jpg

Diesel Driver

Opublikowano

Trzy lata temu auto było prawie kompletne (brakowało kompa, felg i bocznej tylniej szyby od kierowcy) cena wynosiła 17tyś. i wydawała się wielce atrakcyjna w tamtych czasach . Blacharka była w świetnym stanie i niewielkim kosztem można było auto uratować , niestety nie znalazł się chętny i szansa przepadła , wraz z upływem czasu części się sprzedają a cena maleje :mrgreen:

Siedziałem kiedyś w środku i całkiem , całkiem mi się podobało bo o ile dobrze pamiętam jest na jasnobrązowej skórze :cool2:

Nie ma tego złego co by mi dobrze nie wyszło!
Opublikowano
ja tez wiele razy patrzyłem na to ogloszenie wtedy. byla ladna, mimo tego ze po kradziezy, ale widac niszczeje sobie wysmiewana. szkoda mi tego samochodu. mam nadzieje ze zadne z moich poprzednich aut tak nie skonczylo