Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Trzymacie przycisk ten od kasowania licznika i przekrecacie kluczyk na zapłon i wtedy puszczacie przycisk. No i to jest ten wlasnie test zegarow, ALE GDY POKAZUJE WAM SIE TEN PIERWSZY ZEGAR (co niektórzy uważają to za przebieg naszych furek :duh: ) naciskacie jeszcze raz krutko przycisk i pokazuja sie tam nastepne dane zupelnie inne niz w tescie, czy ktos wie co to jest?? W jednym mi pokazało się cos takiego 30 065 a podspodem napis inspekcja. Nastepnie sa jakies nastepne dane same liczby. czy ktos wie co to jest??
Opublikowano

źle zrozumiałeś moje pytanie ja wiem co oznacza test zegarów nr1 ale co z tym drugim testem?? nikt go jeszcze nie odkrył?? wlanczacie normalnie test nr1 gdy pokaza wam sie pierwsza wartosc naciskacie jeszcze raz ten sam przycisk. i wtedy pokazuje wam sie nastepny test zupelnie inny od tego pierwszego. Zupelnie inne dane, a chyba od numerka 5 jak wam sie pokaze ja mam same takie znaczki ------, za to pierwszy test jest ok, tak jak powinno byc. No to jak wie ktos o co łazi??? :?: :?: :?: