Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam wszytskich! dopiero co zakupilem compact'a i jedynym problemem jaki mam narazie to sprzet audio. ta seria z oryginalnym radiem i 6 glosnikami to tragedia. Mam inne radio i pare glosnikow z poprzedniego auta. Radio JVC i glosniki 2 wysokotonowe i 2 20cm' przy ktorych naprawde chowaja sie wszystkie 6"x9" i chcialbym je wlasnie jakos wykorzystac, tlyko nie wiem jak. Nie chcialbym zabardzo dziurawic półki, a gdybym juz musial to co wstaiwc na przod? A moze jakies inne rozwiązanie? Aha i zazaczam ze aktualnie nie mam $ na skrzynke ani tube :P Edytowane przez bartas_pn
Opublikowano

u mnie w compakcie tez myslalem co wykombinowac...wiec radyjko alpine cde-7860R gra bardzo dobrze sterowanie subem, wiele ustawien basow i sopranu bardzo szczegolowy equalizer :) do tego mam wmzacniacz carpower monacor na mostku 500W RMS napedza suba lanzar max 12"....

P.S.

jakby co to wal na PW mam fajny wmzak 2 kanalowy do sprzedania....

Opublikowano

bartek1351 i risto.

Mam tylko krótkie pytanie, jakie możecie zasugerować inne rozwiązanie dotyczące montażu głośników z tyłu w kompakcie (rozwiązanie "6*9" nie sprawdza się?) Pytam , ponieważ nie jestem dobrze zorientowany, w zakresie w jakim się orientujecie :( .

Pozdrawiam

Irek

Opublikowano
włóz dwa ''jaja'' potocznym jezykiem piszac (ale bedziesz miał dziory zrobic w połce kilka min zabawy) i do tego jakis piecyk(wzmacniacz) i sub albo tubisek z przodu oprocz tych oryg dołozyc jeszcze 2 wysokotonowe i ładnie juz gra :) pozdro
Opublikowano
bartek1351 i risto.

Mam tylko krótkie pytanie, jakie możecie zasugerować inne rozwiązanie dotyczące montażu głośników z tyłu w kompakcie (rozwiązanie "6*9" nie sprawdza się?) Pytam , ponieważ nie jestem dobrze zorientowany, w zakresie w jakim się orientujecie :( .

Pozdrawiam

Irek

Zainwestuj lepiej w przod. Jak zrobisz to, to mozesz myslec o reszcie. Kup jakies dobre 13 i bedzie fajnie gralo.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
a ja mam pytanie czy w seryjne przednie miejsa w nogach zmieszcza sie 16cm glsoniki ? czytalem gdzies ze jak sie zalozy panele z mdfu to sie zmieszcza tylko czy to prawda??