Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów

Mam taki problem, jest mi potrzebna część do BMW 318is rocznik 92, a mianowicie guma łącząca kolektor ssący z przepływomierzem.

Poprzednia guma została rozerwana podczas wystrzału(samochód jest na gazie od ponad roku). Jestem z Krakowa, czy ktoś nie wie, gdzie można coś takiego kupić i ewentualnie za ile nowa, a ile kosztuje, a ile uzywana(wolałbym tą wersję, bo to już druga guma, która mi poszła).

Jeszcze jedno pytanie, czy ktoś z Klubowiczów jeździ na gazie w tej wersji silnikowej, jak sie samochód sprawuje i ile przykładowo pali na gazie??

POZDRAWIAM i czekam na konstruktywne odpowiedzi

SZAMPAN BMW 318is '92

Opublikowano
ja mam iske w sekwencji i chodzi malinowo pali 10,5 gazu w trybie miszanym wiecej jak 12 nie spali i mniej jak 9 tez nie :D
Opublikowano

Jesli masz trudnosci z dokupiniem nowej gumy na dolot to zmierz jej srednice po obu koncach. Jesli bedzie taka sama to moze uda Ci sie dokupic w jakims sklepie z hydrowęzami kawałek innej gumy w tej srednicy a są takie np : 50 , 55 ,65 mm itd bo sam widziałem.

Nie opowiadam bajek, bo kiedys sam w ten sposób sobie poradziłem z brakiem rury filtr-->kolektor ssacy i było dobrze.( kosztowało mnie to koło 10zł )

Jazda BMW to podobnie jak jazda TIRem tylko zapas miejsca zostawiam po stronie zewnetrznej

http://img389.imageshack.us/img389/8589/obraz037editedeg8.jpg

Opublikowano
Panowie bez prowizorek, nowa guma kosztuje w ASO 75zł więc po co kombinować. Podjedź sobie do Misiaka albo daj znać wcześniej bo mam rabat to podjedziemy razem a jak już chcesz zaoszczędzić to kupiłem taką gumę dwa miesiące temu i zmieniłem silnik na 2.5 więc mam taką razem ze starym silnikiem w garażu.
Opublikowano

Dopiero dziś przeczytałem Twój list KOWAL, a za ile sprzedałbyś tę Twoją gumę??? BO zależało by mi żeby ją mieć przed czwartkiem (jadę do domu na Święta i chciałbym pobrykać BETĄ)

Ewentualnie jak się z Tobą skontaktować Mój nr tel to 6607229034

ODP