Skocz do zawartości

STŁUCZKA. Czy koszt naprawy przekroczy wartość samochodu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko ze drzwi to jest generalnie droga sprawa. Jedno jest pewne, samochód z pewnością NADAJE SIĘ DO NAPRAWY. Kwestia tylko taka, czy nie będe musiał dołożyć do tego interesu :? Mam nadzieję że pod koniec stycznia będzie już gotowa, trzeba być dobrej myśli. Znajomi mnie pocieszają i mówią że tylko do chłodnicy doszła energia, więc luz, a przesunięcie silnika na poduszkach przy dzwonie przednim to ponoć norma w E30.

Nie można zmienić biegu, ale sprzegło działa. O czym to świadczy? Skrzynia przygneiciona przesuniętym silnikiem czy jak>?

Opublikowano
Skrzynia przesunęła sie na poduszkach i to normalne, ze nei możesz zmienić biegu. Patrząc na Twoje zdjęcie moje e34 nie było aż tak bardzo uderzone, a jak z podłużnicą?? Sprawdz jeszcze wał napędowy i dyfer bo przy przesunięciu silnika i skrzyni bardzo możliwe, że uległy uszkodzeniu, a to klolejne koszty, których pewnie nei liczyłes. Pozdrawiam