Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Zawiesza mi sie obrotomierz tzn. Np wchodzi na 3tys obrotów i jak obroty spadna to on dopiero po pewnym czasie powoli schodzi w dół. Kostke wyciagałem i dociskalem wiec nie wiem co to mzoe byc ;/ Edytowane przez przemek88
Opublikowano

Witam

A grzebales cos w tych zegarach?

No i czy sa oryginalne?Tego mozesz nie wiedziec!I najlepiej by bylo podmienis zegary od tego modelu,bo to mi wyglada na koste od 6 cylindrowego.I wlasciwie ja by mozna tylko podmienic.

pozdrawiam

Opublikowano

I chyba bedziesz musial wyciagnac :(

Wyglada na to ,ze obrotomierz dostaje jakis lewy prad /impuls/

Przyczyna moze byc na plytce zegarow,ale tu juz trzeba elektronika!

pozdrawiam

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

są jakieś proste metody zeby do tego dosc czy bede musiał wyciągnąć te zegary?

I zaczyna mnie juz to wkurzać na początku nie zwracałem na to uwagi, ale teraz robi się to uciążliwe

Opublikowano
Hmm wiem nie znam sie na tym za bardzo. Słyszałem ze są tam jakieś baterie czy cos takiego moze to wina tego?

na pewno nie ...

znajdz kogos z tym samym modelem auta i podmin zegary na probe

to najlepsza opcja ... zegary wbrew pozorom da sie wyjac bez sciagania kierownicy i na prawde nie jest to trudne ..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
znajdz kogos z tym samym modelem auta i podmin zegary na probe

to najlepsza opcja ... zegary wbrew pozorom da sie wyjac bez sciagania kierownicy i na prawde nie jest to trudne ..

A czy moge podpiac zegary z bmw 318i? Bo zadnej is-ki nie ma w mojej oklicy(przynajmniej nikogo nie znam)

Opublikowano
Zawiesza mi sie obrotomierz tzn. Np wchodzi na 3tys obrotów i jak obroty spadna to on dopiero po pewnym czasie powoli schodzi w dół. Kostke wyciagałem i dociskalem wiec nie wiem co to mzoe byc ;/

ze tak zapytam.. Masz gaz?

Breast. Mouth. Waist.
Opublikowano
mam ten sam problem:P ale wiem co moze byc przyczyna sproboj poruszac ta wtyczka co masz pod maska do ktorej sie podlacza komputer diagnostyczny mozliwe ze tam cos sie poluzowalo..u mnie jest tak ze jak docisne to wszystko zaczyna dzialac wjade w dol przstaje:P (obrotomierz, i ekonomizer) bo te 2 sie zawieszaja...i to napewno to bo juz sprawdzalem

Keep Drifting Fun

E-36 coupe drift spec.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zauważyłem ostatnio ze jak przegazuje auto na luzie to obrotomierz idzie płynnie tylko w czasie jazdy sie zawiesza

A ta wtyczka do komputera dociskałem trochę pomogła ale dalej sie zawiesza już nie mam siły co to może być?

• 1 rok później...
Opublikowano
mam ten sam problem:P ale wiem co moze byc przyczyna sproboj poruszac ta wtyczka co masz pod maska do ktorej sie podlacza komputer diagnostyczny mozliwe ze tam cos sie poluzowalo..u mnie jest tak ze jak docisne to wszystko zaczyna dzialac wjade w dol przstaje:P (obrotomierz, i ekonomizer) bo te 2 sie zawieszaja...i to napewno to bo juz sprawdzalem

gdzie jest ta wtyczka diagnost.?

pozdruffka