Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej doświadczeni koledzy i koleżanki,

Mam do Was prośbę. Od niedawna jestem posiadaczem BMW 525 tds z roku 1993 i niestety rozładował mi się akumulator. :mad2: Niestety nie wiem gdzie on się znajduje i jak się do niego dobrać. Jest to model kombi. Gdyby ktoś znał odpowiedź na to pytanie i miał dość czasu i ochoty, by wspomóc nowego kolegę. Proszę zatem o pomoc....

W. :8)

Opublikowano
nie wiem gdzie on się znajduje

... to chyba ukradli :cry2: - zobacz pod siedziskiem tylnej kanapy :cool2: tam go schowali i dali Ci tam jeszcze moduły i bezpieczniki ...

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano

Witam,

No tyle to sie domyslilem, ale jak to otworzyc???

Czy jest tam jakis knefel, guzik, wajha, wihajster czy cos takiego co mozna pociagnac lub nacisnac, zeby podniesc to siedzienie???

Napiszcie please....

Opublikowano

... w touringu musisz podważyć zatyczki osłon zamka pasów bezpieczeństwa, potem wkładasz cieńki śrubokręt - naciskasz i ta osłona zostanie odryglowana , osłonę wyciągasz do przodu i w górę , podnosisz siedzisko - przy montarzu - włkadasz osłony i naciskasz tak aby zaskoczyła , dociskasz maskownice .

... w sedanie się tylko siedzisko podrywa - tu jest trochę inaczej :cool2:

* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano (edytowane)
dokładnie jest tak jak Ci napisali moi poprzednicy, akumulator kup o podobnej mocy jak masz, ja niedawno wymieniłem na Centrę z tych większych. A poza tym proponuje kup instrukcje obsługi E34 (najtaniej na Allegro) Edytowane przez Biotit
Opublikowano

no to "koledzy" z Łodzi zablokowali stronkę :nienie: :nienie: :nienie:

A co do aku to zjedz kanapkę(nabierzesz sił) i targnij się na kanapę i pójdzie a wtedy Twoim oczom ukarze się wnętrze i sam aku :cool2:

Chyba chciałbym sprzedać swoją i zamienić na nowszy model...może 7-kę?