Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Mam prośbe. Jeżeli mozecie to podzuccie mi jakiś schemat podłączenia "centralki" od zamka sterowanej na pilota. Kupiłem ów sprzęcik, a nie bardzo chce wydawac ok. 100zł na podłacznie. Pomozecie?
Opublikowano

chetnie pomoge ale mozesz jasniej opisac o co chodzi? o sterownik centralnego czy o sterownik od pilotow.

podlaczalem pare dni temu sterowanie na pilota do fabrycznego centralnego u siebie w e30 i schematy mam dosc dobrze rozpracowane.

Opublikowano

OK.

Kupiłem sobie alarm, ktory steruje przy okazji centralnym zamkiem (oczywiście z pilota) i nie bardzo chce wydawac 100zł na podłaczenie tego, skoro sam pewnie mogl bym to zrobić, tylko nie bardzo wiem jak to zrobic.

Opublikowano

przylacze sie do tematu:

ja tez mam kupiony alarm (centralka alarmowa + pilot + czujniki) mam zamiar podlaczyc sie do fabrycznego centralnego zamka jak i domykania szyb i ryglowania ,, gdzie co i jak ??? moze jakis schemat ...

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
dzieki wielkie :) ale czy w e34 bedzie to samo ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

Opublikowano

duzy manual Haynes'a wspolny dla e28, e30 i e34 podaje wspolne schematy dla tych modeli. wydaje sie ze nie powinno byc znaczacych roznic.

niestety w e34 i e28 jeszcze nie grzebalem :(

Opublikowano
rozumiem. jak przyjdzie czas na mnie ,,, abym montowal alarm to napisze. tylko problem z tym ze nie wiem czy sie wyrobie w tym roku :(

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl